Miért mi?

A K-Rain öntözéstechnika

 

A K-Rain elkötelezett híve a környezetvédelemnek és a fenntartható fejlődésnek. A márka tervező mérnökei a szórófejek megalkotásánál kiemelkedő figyelmet fordítanak a takarékos vízkibocsátásra anélkül, hogy ez a fű számára szükséges vízmennyiség rovására menne. Mit eredményez ez? Vízmegtakarítást és alacsonyabb vízszámlát.

 

A gyárat 1972-ben alapították Floridában. Az elmúlt több mint 40 évben töretlen figyelmet fordítottak a folyamatos innovációra. Ennek köszönhetően a K-Rain ma már több, mint 90 szabadalmaztatott eljárás tulajdonosa. A K-Rain világszerte ismert és elismert amerikai márka, több mint 63 ország szakemberei bíznak a minőségében. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint, hogy 2-5 év gyári garanciát vállal termékeire, ami ebben az iparágban kiemelkedően magas szám!

 

A teljes termékpaletta biztosítja a házi kertek, parkok és sportpályák minden igényt kielégítő öntözési lefedettségét. A szórófejek, vezérlők könnyedén beállíthatóak, tartósak és mindenben a praktikumot szolgálják. A K-Rain az Ön céljai elérését és zöldebb környezete megteremtését jelenti. Ebben segítünk mi, hogy álomkertje végre valósággá váljon!

 

 

Az ÖNTÖZŐ 24 újdonság a piacon!

 

Rengeteg kivitelező dolgozik ebben a szakmában, Magyarországon jelenleg több ezer. Sokan igen jó, megbízható szakemberek, mások elég silány munkát hagynak maguk mögött, megkeserítve ezzel az Ön életét. Nos, ezeken a kivitelezőkön múlik, hogy milyen a Szakma megítélése és az Ön bizalma felénk.

 

Ami az öntözőrendszereket illeti, mi viszont ragaszkodunk a minőséghez és a kifizethető árhoz. És nem külön-külön vagy ez vagy az alapon, hanem együttesen, mindkét feltétel meglétével.

 

Tekintve, hogy kiváló minőségű K-RAIN és ORBIT termékek, elegendő szakmai tapasztalat és megfelelő szervizháttér áll rendelkezésünkre, abból a célból hoztuk létre a Mineralholding hálózatot és ezt az oldalt, hogy megoldást kínáljunk az ügyfél problémájára, mely szerint:

 

 • Melyik szakemberben bízhatok?
   
 • A garanciát valóban betartják?
   
 • Honnan tudjam, hogy nem lép le és hagy pácban, miután elkészült a munka és kifizettem?
   
 • Honnan tudjam, hogy a kifizetett – sok esetben csillagászati – összegért megbízhatóan működő öntözőrendszert kapok-e vagy sem?
   
 • Nem sok ez a pénz egy kicsit egy öntözőrendszerért?
   
 • Hogyan lehetne kicsit alacsonyabb áron, de persze úgy, hogy ne lássa kárát ennek a minőség?

 

 

MI OTT FARAGJUK LE AZ ÁRAT, AHOL NEM SÉRÜL A MINŐSÉG!!!

 

Így az Önhöz földrajzilag legközelebb eső szakembert tudjuk ajánlani, aki:

 

 • szakmai tapasztalata az Ön egyedi igényeinek megfelel
   
 • a visszajelzések alapján, a legnagyobb az elégedettségi mutatója
   
 • aki a továbbképzéseinken folyamatosan részt vesz, így garantálva a kifogástalan minőséget az Ön számára
   
 • nem fog az Önnek adott ajánlatba beépíteni a nagyobb távolság miatt generálódott utazási költséget, ami a mostani üzemanyagárak mellett nem elhanyagolható tényező
   
 • a mi felügyeletünkkel és minőségbiztosítási rendszerünkkel Ön valóban betartott garanciát fog kapni minden körülmény között, és korrekt elbánást vitás kérdések esetén

 

További előny az Ön számára, hogy a nagy értékű, közös beszerzési forrásnak köszönhetően kedvezőek lesznek a munkához szükséges anyagköltségek, tehát tovább csökken az öntözőrendszer relatív bekerülési költsége.

 

 

ILYEN AJÁNLATOT SENKI MÁSTÓL NEM FOG KAPNI!!!

 

 

baksa-zoltan-mineralholding-kft-2.jpg

Baksa Zoltán

ügyvezető

menedzsment
marketing


sudar-tamas-mineralholding-kft-2.jpg

Sudár Tamás

műszaki- és termékmenedzser

tervezés

szakmai támogatás


 

vago-tamas-mineralholding-kft-2.jpg

Vágó Tamás

termék- és partnermenedzser

kereskedelem
vevő támogatás

 

 

icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

 

CSATLAKOZZON!