krain_ontozo_ember.png

Öntözőrendszert saját kezűleg! Mindig a "hazai" a legjobb.

 

Nem szereti a dolgokat kiadni a saját kezéből? Szereti viszont a kihívásokat? Úgy gondolja, amit Ön is meg tud csinálni, minek bízza másra? Egyetértünk.

 

 

Mint a "felnőtt építőjáték"

 

Az öntözőrendszer telepítése nem ördöngösség. Ha szeret otthon barkácsolni, élvezi a ház körüli munkákat, mindig van új ötlete, amivel praktikusabbá teheti életét, akkor telepítse le Ön saját öntözőjét! Úgy szokták mondani ez olyan, mint egy felnőtt építőjáték. Megvannak a szabályok és a használati utasítás, ami alapján az elemek szakszerű összerakásával létrejön a működő rendszer.

 

Ha a mindennapi monotonitás helyett az izgalmas kihívásokat keresi, dobja el locsolókannáját és kerti slagját, és gondolja át mely területeket szeretné kertjében öntözni! Adja meg nekünk a szükséges adatokat és mi segítünk megtervezni Önnek saját automata öntözőrendszerét! Utána már nem lesz más dolga, mint letelepíteni a rendszert és hátradőlve élvezni saját munkája gyümölcsét!

 

Miben segítünk?

 

 • Tervezés
   
 • A kert igényeinek számbavétele
   
 • Anyaglista összeállítása és kiszolgálása
   
 • Útmutatás az összeszereléshez
   
 • Útmutatás a rendszer beállításához, üzembe helyezéséhez

 

 

Töltse ki az alábbi felmérőlapot a szükséges adatok megadásával, küldje el nekünk és megtervezzük saját öntözőrendszerét!

 

 

Magam telepítem az öntözőrendszert

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, fogadja el az adatvédelmi nyilatkozatot.

 

 

 

ontozo24_csapat.jpg

 

Szép megjelenés, gondtalan pihenés. A K-Rain öntözőrendszer garancia a minőségre. Célunk, hogy boldog kerttulajdonosként Önt is elégedett ügyfeleink között tudhassuk! Legyen olyan kertje, amire mindig is vágyott!

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

 

Tisztelt Mineralholding!

Nagy vállalkozó vagyok, szeretem magam csinálni a dolgaimat, sokat tevékenykedem a kertben. Éppen ezért öntözőrendszeremet is magam akartam megépíteni. Kollégájuk segítségével ez maradéktalanul sikerült. Felmérte igényeimet, a kert adottságait, majd közösen megterveztük a rendszert, amit útmutatása alapján lefektettem. Örömmel jelentem, kiválóan működik! :) Köszönöm a segítséget!

Kardos Olivér

Tisztelt Sudár Tamás Úr!

Köszönöm segítségét öntözőrendszerem megtervezésében! Mindenre a legjobb megoldást adta és végig készséggel foglalkozott igényeimmel. Útmutatása alapján könnyedén összeszereltem a rendszert és beállítottam a szórófejeket. Minden tökéletesen működik, nagy élmény volt, hogy saját magamnak telepíthettem le!

Kiss Szabolcs