Az öntözőrendszer telepítő

2015. 10. 12., Hétfő

 

Miről ismerszik fel a jó öntözőrendszer telepítő? Ki a jó szakember? Kiben bízhatunk? Néhány jó tanács szakember választáshoz, hogy a későbbiekben sok nyűgtől kíméljük meg magunkat.

Az öntözőrendszer telepítéséhez szakértelem kell. Ahhoz, hogy meghozza a kellő eredményt, hogy profi kertöntözést adjon, spóroljon a vízzel, a munkálatokat szakértő tervezésnek kell megelőznie. És nem lehet ez másképp a kivitelezés során sem.

 

De hogyan ismerjük fel a jó öntözőrendszer telepítőt? Ismerkedjünk meg vele!

 

Higgyünk az első benyomásnak.

 

Természetesen előfordulhat, hogy emberünknek éppen rossz napja volt amikor először felvesszük vele a kapcsolatot, ám ha a felmérés során nem változik az ellenérzésünk, akkor több mint valószínű, hogy nem ő az emberünk. A benyomások többrétűek lehetnek. Összeadódik a telepítő külső megjelenéséből, stílusából és szakmaiságából. Ezeket nézzük meg alaposabban is!

 

 kertesz2.jpgMegjelenés

 

Egy jó öntözős külső megjelenésében is ad magára. Megtiszteli az ügyfelét és a saját munkáját. Ez tükröződik gépjárművéről, felszereléséről, eszközeiről és ruházatáról egyaránt. Sokan megjelenítik cégnevüket, vagy kapcsolati körüket (pl. Mineralholding partnerhálózat, K-Rain telepítő) ezeken a felületeken, amiből látható, hogy van hátterük, nem a semmiből csöppentek elénk. Plusz jó pont, ha honlapja is van, amiről már előzetesen tájékozódhatunk, mielőtt felvesszük vele a kapcsolatot.

 


Stílus

 

Az emberek nem egyformák, mindenkinek különböző egyéniség a szimpatikus, ezért itt nem lehet általános konzekvenciákat levonni. A beszélgetés során viszont leszűrhető, hogy mennyire kelt bennünk kellemes benyomást az illető. Ez apróságnak tűnik, talán nem is fontos szempont, viszont mégis jobb ha egy rokonszenves ember végzi el kertünkben a munkát, nem pedig olyan, akit különben be sem engednénk magunkhoz.

 

Szakértelem

 

Ez a legfontosabb szempont. Szakmai tudás kell ahhoz, hogy valaki jó öntözőrendszert építsen. Hogy a telepítő valóban szakember-e, az már a felmérés során megmutatkozik. Kiderül abból, hogyan érkezik a felmérésre. Hoz-e magával mérőszalagot, a távolságokat pontosan leméri-e, az adatokat a noteszében feljegyzi-e. Csak pontos felméréssel lehet lelkiismeretes ajánlatot adni és kertet tervezni. Hasra ütésszerűen nem. A tervezéshez a telepítőnek tudnia kell a pontos víznyomást, a vízhozamot, az öntözendő területek méreteit, adottságait és elhelyezkedését. Fel kell térképeznie a növények igényeit. A tervezés során ezek alapján tudja kiosztani az önzési zónákat és a szórófejeket, hogy mindenhova elegendő víz jusson. Amennyiben a felmérés során a telepítő érzése szerint nem végez elég alapos helyszínbejárást és az ajánlata is felszínesnek tűnik, akkor legyen vele óvatos!

 

 krain_ember.png 

A felmérés és az ajánlattétel rendszerint ingyenes szokott lenni, de ezt jobb az elején tisztázni. Egy jó öntözőrendszer telepítő a kapcsolatfelvétel során időpontot egyeztet a kerttulajdonossal, hogy mikor végezheti el a felmérést, a megbeszélt időpontban megjelenik, a leírtak szerint feltérképezi a területet, majd pár napon belül részletes és átlátható ajánlattal jelentkezik. Ne fogadjon el olyan ajánlatot, ami nem részletezi pontosan a beépítendő elemeket és csak a végösszeget ismerteti. Egy igazi szakemberrel mindent részletesen átbeszélhet, bátran kérdezhet, ő készséggel válaszol észrevételeire.

 

Ne feledkezzünk el a garanciáról sem!

 

Egy megbízható telepítő garanciát vállal az általa elvégzett munkára és a forgalmazó által meghatározott időtartamban az öntőrendszer elemeire is. Itt fontos kiemelni, hogy a munka végeztével a későbbiekben is elérhetjük, nem tűnik el a Föld színéről, amikor víztelenítésből kifolyólag, vagy más beállítási feladatokból adódóan szükségünk van rá.

 

Öntözőrendszerére ajánlatot itt kérhet tőlünk!

 


icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!