Öntöző blog

Öntözőrendszer beállítása

Öntözőrendszer beállítása

2014. 03. 20., Csütörtök

Az esőztető, vagy más néven spray öntözési mód (legyezőszerűen 0-360°-ig bármilyen sugarú körcikk formájú víz szóráskép lehetséges) a legegyszerűbb ismert megoldás, ezért széles körben elterjedt és előszeretettel alkalmazzák a szakemberek.

Öntözőrendszer beállítása

Milyen a jó öntöző telepítő?

Milyen a jó öntöző telepítő?

2014. 03. 20., Csütörtök

Nos, a jó öntöző telepítő sok különböző dolog alapján ismerszik meg. Feltehetően, ha Ön valaha is gondolkozott már abban, hogy kertjét megcsináltatja egy kertépítővel és mellette öntözőrendszert telepíttetne, vagy akár csak egy már kész kertbe szeretne egy öntözőt, akkor bizonyára eszébe jutott az is, hogy mi alapján válasszon ehhez szakembert.

Milyen a jó öntöző telepítő?

Öntözőrendszer

Öntözőrendszer

2014. 03. 20., Csütörtök

A tavaszi első öntözőrendszerek – a hóvirágokat követve – kidugják fejüket a földből.

Akinek már van telepítve öntözőrendszere, abban fel sem merül a kérdés, hogy megérte-e a befektetés. Ha valaki most töri a fejét egy öntözőrendszer lerakásán, annak álljon itt egy kis áttekintés.

Öntözőrendszer

    1 / 1    

icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!