Öntöző blog

A csapadékos idő és az automata öntözőrendszer viszonya

A csapadékos idő és az automata öntözőrendszer viszonya

2014. 09. 04., Csütörtök

Vannak olyan időszakok, amikor annyi eső esik, hogy nincs szükség mesterséges csapadék-utánpótlásra. A növényzet ilyenkor nem igényli, hogy kézi erővel, vagy öntözőrendszerrel locsoljuk. Ám mivel hazánkban az ilyen csapadékosabb idők nem állandóak, az időszakos esőzések nem oldják meg a kertnek szükséges csapadékellátást. Hogyan egészíti ki egymást a kettő?

A csapadékos idő és az automata öntözőrendszer viszonya

Öntözőrendszer könnyed vezérléssel

Öntözőrendszer könnyed vezérléssel

2014. 06. 12., Csütörtök

Minden szép ház tulajdonosának elvárása, hogy az épületet körülölelő kert is szemrevaló legyen. Ennek számos összetevője van. A zöld gyep, a virágok, bokrok és fák, kerti kőbútorok, ízlésesen szétszórt díszkövek és a földet takaró különböző fenyőkérgek és sétány granulátumok. Továbbá nem feledkezhetünk meg a növényvilágot éltető öntözőrendszerről sem! Ezen elemek összhangja teremti meg a kert sugárzó egységét.

Öntözőrendszer könnyed vezérléssel

Pár szó az esőérzékelőről

Pár szó az esőérzékelőről

2014. 05. 09., Péntek

Az öntözőrendszer egyik praktikus kiegészítője az esőérzékelő. Azt is mondhatnánk, hogy a vezérlő mellett öntözésünket ez a szerkezet teszi igazán automatává. Mi a funkciója pontosan?

Pár szó az esőérzékelőről

    1 / 1    

icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!