Szórófejek elhelyezése

2014. 05. 09., Péntek

 

A kert öntözése különböző igényeket vet fel, az eltérő területek más és más elvárásokkal rendelkeznek. Ezen szükségleteket a megfelelő szórófejek kiválasztásával oldhatjuk meg.

ontozes_rotoros_szorofejjel_cikkbe.jpgA kertek különböző adottságokkal rendelkeznek. Beszélhetünk sík, vagy eltérő szintkülönbségekről, de kisebb és egészen nagy, már parknak nevezhető kiterjedésűekről. Ezeknél merően eltérnek az öntözendő felületek méretei egymástól, valamint az öntözőrendszer kialakításánál figyelembe kell venni azt is, hogy sík, vagy lejtős viszonyokról beszélhetünk. Ma már mindenre találunk megoldást, csupán ki kell választanunk, hogy mire mi a legalkalmasabb öntözési mód.

 

Az egészen nagy nyílt gyepfelületeket rotoros szórófejekkel öntözzük. Ezek a víz nyomására kiemelkednek a földből és a beállított szögtartományban forgó mozgással öntözik a rájuk bízott területet, hatalmas vízsugarat lövellve ki magukból.

 

A spray, vagy más néven esőztető szórófejek a kisebb zöld felületek öntözésére alkalmasak. Ezek is a földből emelkednek ki, de már jóval kisebb sugárban öntöznek és esőszerű fátyollal fedik le a saját szakaszukat.

 

Kisebb bokrok, virágágyások, cserepes növények csapadék ellátására mikro öntözőket használhatunk. Beállíthatjuk rajtuk, hogy csak csepegtessék a vizet, vagy egy kis vékony vízfátyollal táplálják környezetüket.

 

Az öntözőrendszert úgy állíthatjuk össze, hogy az kertünk minden igényét kielégítse. Ma már minden eshetőségre megtaláljuk a legjobb megoldást.

 


icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!