Öntözőrendszerrel nyugodt a nyaralás

2014. 07. 02., Szerda

 

Ilyenkor nyáron sokan szembesülünk azzal a problémával, hogy nem tudunk nyugodt szívvel elmenni nyaralni, mert nincs kire hagyni a kertet és a forróság kiégeti a gyepet. Ha öntözőrendszerünk van, többé ezzel sem kell foglalkoznunk.

Feketefej-utca-021-1024x768_250x187.jpgEgész évben, de legalábbis tavasztól őszig folyamatosan azon fáradozunk, hogy egészséges és gyönyörű kertet teremtsünk magunknak. Ebbe beletartoznak a fák, bokrok, virágok és persze a méregzöld és sűrű pázsit is. Aztán eljön a nyaralás ideje és ahelyett, hogy önfeledten töltenénk a kikapcsolódást, azzal marcangoljuk magunkat, hogy vajon mi vár majd ránk, mikor hazaérünk.

 

Jobb esetben rá tudjuk bízni valakire az öntözést (szomszédra, barátra), de a nyugalom akkor sem teljes, hiszen az forog a fejünkben, hogy rendesen megcsinálja-e, nem nagyolja el, mi van ha elfelejti? Aztán a szabadság leteltével a foltokban kisárgult fűvel találkozunk és oda minden addigi erőfeszítésünk. Reklamálni meg nem lehet (felesleges is), hiszen szívességet kértünk. Ugye ez nem egészséges állapot? De mit lehet tenni?

 

Az öntözőrendszer ilyenkor különösen meghálálja tulajdonosa bizalmát. Nem felejt el megöntözni és nem mismásolja el a szükséges vízmennyiséget sem. Annak megfelelően öntöz majd ahogy szeretnénk és amint beállítottuk indulás előtt. Nem kell tehát tovább idegeskednünk a kert állapotáról, a kisárgult fűről és még a szomszédtól sem kell szívességet kérnünk. A nyaralás végre nyugodtan telhet, csak a pihenésről szólhat, hiszen az öntözőrendszer megóvja nekünk az elvárásainknak megfelelő állapotot.

 


icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!