Öntözőrendszer

2014. 03. 20., Csütörtök

 

A tavaszi első öntözőrendszerek – a hóvirágokat követve – kidugják fejüket a földből.

Akinek már van telepítve öntözőrendszere, abban fel sem merül a kérdés, hogy megérte-e a befektetés. Ha valaki most töri a fejét egy öntözőrendszer lerakásán, annak álljon itt egy kis áttekintés.

locsolokanna.jpg

Egy kertben mindenképpen szükségünk van valamilyen öntöző felszerelésre, ilyen lehet a legegyszerűbb locsolókannától a legbonyolultabb öntözőrendszerig bármi. Ezeknek az eszközöknek rendkívül hálásak lehetünk, mert általuk tudjuk öntözni kertünket, ápolni növényeinket, hogy megfelelően fejlődjenek, növekedjenek.


Egy öntöző többféle kialakítású is lehet, példaképp ezek legegyszerűbb csoportja a kerti csapok. Ezek közül vannak hagyományos fajták, melyek egy fúrt kúthoz, vagy éppen a vízvezetékrendszerhez kapcsolódnak, vagy vannak a régi típusúak, melyek romantikát kölcsönözhetnek kertünknek. Könnyedén csatlakoztathatunk rájuk szabvány méretű locsolótömlőt, mely lehetővé teszi, hogy akár több tízméteres környezetben is öntözhetjük növényeinket.

 

A kerti öntöző csapunk akkor is megkönnyíti dolgunkat, amikor a locsolókannánkba vizet kell töltenünk. A sok kiegészítőnek köszönhetően komoly öntözőrendszert építhetünk, amivel időre be tudjuk állítani növényeink öntözését, és ez azért nagyon hasznos, mert virágaink igénye nem mindig esik egybe a csapadékeloszlással, így ilyenkor a szükséges vizet mesterségesen kell pótolnunk.


Természetesen locsolókannából is lehet öntözni, de aki számos növénnyel rendelkezik, annak egy idő után fárasztó lesz ez a mechanikus folyamat, nem beszélve arról, hogy mennyi szabadidőt vesz el egy jó öntöző hiánya. Ezzel ellentétben az automatikus öntözőkre nem kell figyelnünk, így szabadidőt spórolhatunk meg, ráadásul növényeink is akkor kapnak vizet, amikor a legjobban van szükségük rá, vagy az idő a legalkalmasabb arra.

 

Az öntözőrendszer ára hamar megtérül a megspórolt vízmennyiségen, arról nem is beszélve, ha fúrt kúttal üzemeltetjük.

 


icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!