Mikor lehet elkezdeni az öntözőrendszer telepítését?

2015. 02. 06., Péntek

 

A tavasz közeledtével felmerül az emberben a kérdés, mikor érdemes nekilátni a kertépítésnek, öntözőrendszer telepítésnek?

Az öntözőrendszer kiépítésére gyakorlatilag már az első tavaszi napok beköszöntével sort lehet keríteni. Ahogy elmúlnak a mínuszok, már stabil a nappali felmelegedés, nyugodtan neki lehet állni a munkának. Ez a gyakorlatban a márciust jelenti. Ekkor már magasabbra szökik a hőmérő higanyszála, felenged a fagyott föld és a mínuszokat felváltja a kellemes tavaszi idő. Innentől kezdve egészen a következő tél kezdetéig bármikor lehet öntözőrendszert telepíteni. A kerti öntöző kiépítését tehát a tavasz kezdetétől egészen az ősz végéig el lehet végezni.

 

 DSC_0061i_250x140.jpg

Az öntözőrendszer telepítők a szezon kezdetével rendszerint behavazódnak a rengeteg munkával, ezért érdemes már előre leegyeztetni velük a tervezett feladatot, hogy biztosan sorra kerüljön az átépítendő kert. Ennek hiányában bizony gyakoriak azok az esetek, amikor csak hetekkel, akár hónapokkal később tudják elvégezni a kivitelezést.

 

Az idő egyre melegebbre fordultával pedig szükséges elkezdeni a kert öntözését, különben a növények hamar kárát szenvedhetik a megfelelő csapadék-utánpótlás hiányának.

 

 krain_ember.png

Még nem késő ajánlatot kérnie öntözőrendszere kivitelezésére, hogy a tavasz folyamán megvalósuljon a kert újjá varázsolása. Kattintson ide és mi ajánlunk Önnek egy megbízható szakembert, aki kiépíti kertje automata öntözését!

 


icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!