Kertöntözés mellett teraszhűtés 2: Orbit Portable

2015. 07. 03., Péntek

 

A nyári kánikula mindenkit megvisel. A növényekről az öntözőrendszer gondoskodik, hogy meglegyen a szükséges csapadék utánpótlás. Számunkra is van azonban egy kellemes megoldás, ami élvezetessé teszi a forró levegőt. Ez a teraszhűtés.

Az Orbit Basic teraszhűtő készülék "kistestvére" az Orbit Portable. A nagyobbik változathoz képest ez nem tartalmaz szűrőt, vízleeresztő szelepet és nem bővíthető. Frissítő hatásán azonban ez mit sem változtat. Akár 5-8 ˚C-kal csökkenti a környezet hőmérsékletét. A Basic-hez hasonlóan ez is 3 méter bevezető csőszakasszal rendelkezik, amit 3 méter aktív csőszakasz követ, azonban a Portable 6 db porlasztó fúvókával bír.

 

Az eszköz egy 1/4" átmérőjű lágy PVC cső, ami ellenáll a korróziónak és az UV sugárzásnak. A felszerelést csipeszek segítik, ezért könnyedén rögzíthető sátrak oldalára, vagy például napernyőre.

 

 portable_1_400x482.jpg

Működéséhez csupán vízre van szükség, áramfelvétel nem kell hozzá. Az Orbit Portable 2,5-4 bar hálózati víznyomásról működtethető. Üzemeltetése rendkívül gazdaságos, csupán 12 liter vizet fogyaszt óránként.

 

A teraszhűtés működési elve a vízporlasztáson alapul. Nyomás hatására az apró fúvókákon keresztül elporlasztva távozik a víz, ami környezetéből hőt von el. A porlasztásnak köszönhetően forró nyári napokon, napos területen a vízlecsapódás minimális, hiszen a vízpára még a levegőben elpárolog. Kellemes, frissítő hatást nyújt, ahogy az ember bőréhez ér.

 

A technológia teljesen természetes és környezetbarát. Elriasztja a szálló rovarokat, megköti a pollent, port, ezért az allergiában szenvedőknek is jótékony hatást jelenthet.

 

Az Orbit Portable teraszhűtés valódi felfrissülést hoz a nyári kánikulában. Napernyőre, sátorra, stb. csíptetve élvezetessé teszi a forróságban eltöltött családi ebédet, beszélgetéseket, a délutáni ejtőzést, vagy éppen a napozást a medence partján. Használatával nem kell bemenekülni a ház falai közé, szabadidőnket és a jó időt bátran élvezhetjük a kertben is.

 

Míg a növényekről az öntözőrendszer automatikusan gondoskodik, addig számunkra a teraszhűtés hoz igazi felfrissülést. Élvezze hűvösen a nyarat ezzel az egyszerű és gazdaságos megoldással!

 


icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!