Hogyan válasszak öntözőrendszert?

2014. 07. 11., Péntek

 

A kertjét szerető, igényes kerttulajdonos életében egyszer eljön a pillanat, amikor öntözőrendszert szeretne. Nem csak azért mert időt és pénzt spórolhat, de gyönyörű kertet teremthet vele. Mi alapján válasszon?

Az öntözőrendszer márkák nem élnek olyan mélyen a köztudatban, mint pl. a ruha-, vagy az autómárkák. Ezekből biztosan mindenki fel tud sorolni néhányat, mert már találkozott velük. Ellenben az öntözőrendszer nem ilyen mindennapos dolog, amivel nap mint nap szembesülünk, ezért kevesen ismerjük a márkaneveket. Többnyire csak azután, ha elkezdtünk foglalkozni a gondolattal és egy kicsit utánanézünk mi található a piacon. Sokakat az sem érdekel mi fán terem az egész, csak működjön és öntözze a kertet. Teljesen érthető.

 

krain_ember.pngA választás előtt érdemes azonban figyelembe venni néhány tényezőt. Nézzünk utána, hogy a telepítő megbízható márkát ajánl-e. Az internet világában ma már ez nem okoz túl nagy gondot. Pillanatok alatt felmérhetjük, hogy a márkának van-e valós háttere, elismertsége és szakmai múltja. Aztán vegyük figyelembe azt is, hogy garanciális terméket kapunk-e. Ne telepítsünk garanciával nem rendelkező öntözőrendszert, csak azért, mert olcsóbb! Az ilyen rövid távon megbosszulja magát, meghibásodnak az alkatrészek, bosszúságot okoznak és végül összességében jóval többet fizetünk rá, mintha a drágább, ám megbízható ajánlatot választottuk volna. Garanciális termékeknél, ha működési rendellenesség lép fel, kicserélik nekünk. Végül pedig több ajánlat esetén érdemes szemügyre venni azt is, ha ugyanazon márkára mégis merőben különböző árakat kapunk. Vajon miből erednek az eltérések? Döntsünk tehát felelősen.

 

k-rain_250x275.jpg A K-Rain öntözőrendszer márka megfelel a felsorolt  elvárásoknak. Több, mint 40 éves múlttal, elismert  szakmai  háttérrel és garanciális termékekkel rendelkezik.  Ezen márka  választásával nem kell rizikót vállalni,  kockáztatni, hiszen a  megbízható háttérrel hátradőlve  élvezhetjük a kert örömeit és  szépségét. Olvasson többet  a K-Rainről itt az oldalunkon,  vagy keresse fel a márka hivatalos honlapját!

 


icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!