Fókuszban az elégedett ügyfél!

2014. 03. 20., Csütörtök

 

Nálunk a profizmus a megszervezettségben és a minősített öntözőrendszer telepítő szakembereink felkészültségében rejlik. Az öntöző alkatrészek beszállításától az egyedi öntözőrendszerek megtervezésén át a felmérést végző kolléga közvetítéséig minden gondosan kitalált módon és megszervezetten történik.

fokuszban_az_elegedett_ugyfel.jpgAhhoz, hogy ezen a weboldalon szolgáltatás elvégzésére ajánljunk öntözőrendszer telepítőket nem elég, hogy a K-Rain, vagy az Orbit márkák palettájáról válogassák össze az öntöző alkatrészeket. Szükséges hozzá a több éves igazolt szakmai múlt, referenciák, képzések elvégzése, az Ügyfél irányába tanúsított megbízhatóság, valamint a munka felé való odaadás.

 

Célunk egy olyan országos öntözőrendszer telepítő hálózat kialakítása, amely újradefiniálja a szolgáltatásról kialakult általános képet, minőségre és a megbízhatóságra helyezi a hangsúlyt. Ezért minden ebben résztvevő kollégának igyekszünk kialakítani a legkedvezőbb feltételeket, ha képes magáévá tenni a szemléletünket, amelynek a fókuszában az elégedett Ügyfél áll!

 


icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!