Az öntözőrendszer a kertet, a teraszhűtés az embert frissíti

2015. 06. 30., Kedd

 

Nyáron a kert legjobb barátja az öntözőrendszer. A kánikulában biztosítja a növények szükséges csapadék ellátását, a tulajdonos pedig az öntözési időt pihenéssel töltheti. De hogyan lehet a szabadidő még élvezetesebb, hogy mi is felfrissüljünk a kánikulában?

Az öntözőrendszert mindig az időjárási körülményeknek megfelelően programozzuk. A nyári kánikulában érdemes kétszer öntözni a gyepet, reggel és este, ahogyan arról ebben a bejegyzésben írunk. A forróság ellenére így lehet a kert mindig zöld és üde.

 

Azonban mi lesz velünk, emberekkel? A kánikula minket is megterhel és megnehezíti a szabadban töltött időt. Keressük az árnyékos helyeket és inkább bemenekülünk a négy fal közé egy kis felüdülésért, hogy ott várjuk meg az esti enyhülést. Viszont ennek nem kell így lennie, mert egy egyszerű megoldással napközben is élvezhetjük a  kertben eltöltött időt!

 

Ez az eszköz a teraszhűtés.

 

A teraszklíma teljesen természetes, víz alapú rendszer, ami sem az emberre, sem a környezetre nem tanúsít káros hatást. Ahogyan a neve is mutatja, az eszköz a levegő hűtésére szolgál, amit az elporlasztott víz segítségével érhetünk el. A víz apró fúvókákon keresztül távozik a csövekből, ami nyomás hatására szétporlad, így a meleg által hamar elpárolog. Egy jó minőségű teraszhűtéssel akár 8-10 ˚C-os hőmérséklet csökkenést is elérhetünk az eszköz környezetében. Ennek köszönhetően hamar felfrissülhetünk és napközben is a teraszon, kertben tölthetjük értékes szabadidőnket.

 

 fooldal_hobby2_350x262.jpg

Amikor éppen nincs kedvünk strandra menni, inkább otthon pihenünk, vagy családi, baráti összejövetelt, ebédet tartunk, a teraszhűtéssel élvezhetővé tehetjük az eltöltött időt. De a párahűtés nagy kedvenc a gyerekek körében is. Játék közben óvhatjuk őket a forróságtól anélkül, hogy az bármilyen kedvezőtlen hatást gyakorolna rájuk. Ugyan így kedvező megoldás a babáknak is, akiknek kellemesebbé tehetjük a komfortérzetét.

Ám a teraszklímának nem csak a hűtést sorolhatjuk a kedvező hatásai közé, hanem távol tartja a szálló rovarokat és megköti a pollent, port. Ezért az allergiában szenvedőknek is segítséget nyújthat.

 

Az ilyen apróságok segítségével igazi összkomfortot teremthetünk a kertben. Nekünk a teraszhűtés nyújtja a felfrissülést, a növényeknek pedig az öntözőrendszer hozza meg.

 


icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!