A kert élővilága, öntözőrendszer és kerti tó

2014. 06. 25., Szerda

 

Az öntözőrendszer megteremti a kert üde élővilágát, hogy minden növény és a gyep teljes szépségében pompázzon a tulajdonos abszolút megelégedésére. Ha van rá módunk, érdemes tovább fokozni a megjelenést. Például egy kerti tóval.

Az udvar igazi színfoltja lehet a kerti tó. Ennek több fajtája létezik. Kisebbek, amiket a vízi élővilág számára tarthatunk fent és egészen nagy fürdőtavak is, amiben mi is megmártózhatunk a család többi tagjával együtt. A tavi élővilág igazán gazdagon válogatható össze. Telepíthetünk bele például nádakat és a széles körben méltán népszerű tavirózsát, továbbá aranyhalakat és koipontyokat is. A vadregényes hangulattól a letisztult, modern formákig számos megoldást választhatunk. Az est hangulatát fényjátékokkal és játékos szökőkutakkal emelhetjük, amikkel nem csak magunkat, de vendégeinket is elkápráztathatjuk. Párásító készülékek beszerelésével olyan gőzhatások érhetők el, mintha maga a "meleg vizű" tavunk párologna.

 ontozes_spray_szorofejjel2.jpg

 

Amikor a kert öntözését öntözőrendszerünkkel már biztonságban tudhatjuk, egy kerti tóval pompásan gazdagítható a kert élő- és látványvilága. Ha pedig fürdőtavat készítenénk, azzal felejthetetlen élményeket szerezhetünk az egész családnak.

 


icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm
az öntözőrendszer iránt

 

 

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az
öntözőrendszert


icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

 

webaruhaz_akcio.png

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

Friss bejegyzések

Címkék

gyepgondozás (1), automata öntözőrendszer (3), automata öntözőrendszer telepítése (1), ereszháló (1), esőérzékelő (3), gyep (1), gyepápolás (1), kert (37), kertépítés (1), kerti tó (2), kézi kiszóró (1), kőbútor (1), lombgyűjtő zsák (1), madáritató (1), mulcs (1), növényvédelem (2), öntözés (35), öntöző (2), öntözőrendszer (47), öntözőrendszer telepítés (2), öntözőrendszer telepítő (2), öntözőrendszer tervezés (2), öntözőrenszer márka (1), öntözőverzérlés (1), őszi kerti munkák (1), őszi téli műtrágya (1), rotary rotoros fúvóka (1), sétánygranulátum (1), személyi párahűtés (1), sziklakerti kő (1), szórófej (3), teraszhűtés (4), ügyfél (1), víztakarékos (1), víztelenítés (2), zöld fű (1)

 

CSATLAKOZZON!