krain_ontozo_ember.png

Gondtalan és szép kertet szeretne?

 

Fárasztja a mindennapos locsolás? Sosincs ideje emiatt semmire? Spórolni szeretne a drága vízzel? Öntözze kertjét problémamentesen!

 

 

Szép kert, gondtalan pihenés, alacsony vízszámla. Lehetséges ez?

 

ontozott_kert.jpgIgen! Ha Ön szereti a kertjét, biztosan sok időt tölt el locsolással. Máskülönben elsárgul a fű, kiszáradnak a növények. Ezt nem nézheti jó szemmel, ezért minden este rászánja a szabadidejét, hogy pótolja a szép kerthez szükséges csapadékot.

 

Marad másra is ideje? Nem töltené inkább pihenéssel, családjával, barátaival?

 

Ha soknak tartja a vízszámlát és bosszantja kifizetni, de úgy érzi muszáj, mert üde zöld növényeket akar a legnagyobb nyári hőségben is, akkor dobja el a slagot és váltson praktikusabb megoldásra! Fizessen kevesebb vízdíjat!

 

Mi a kulcs? Az öntözőrendszer.


 

Iratkozzon fel ismeretanyagunkra és bemutatjuk a megoldást!

 

automata_ontozorendszer.jpg

Az öntözőrendszer minden felsorolt problémáját megoldja. Végre újra lehet szabadideje, amit azzal tölthet, amit a leginkább szeret, alacsonyabb lehet a vízszámlája, és ami a legfontosabb, olyan pompás kertje lehet, mint még talán soha!

 

Ha feliratkozik ingyenes ismertetőnkre, bemutatjuk hogyan érheti el azt a szabadságot és kényelmet, amit az öntözőrendszer nyújthat Önnek.

 

Megoldásunk kertjére szabható, így növényei mindig üdék és zöldek lesznek, a pázsitot pedig szomszédai irigykedve nézhetik majd. Mindezt kényszerű locsolgatás és magas vízszámla nélkül. Töltse szabadidejét azzal, amit a leginkább szeret!

 

Iratkozzon fel az ingyenes anyagra, és ismerje meg az öntözőrendszer nyújtotta szabadságot!

 

 

 

 

 

icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png


Kérem
az Öntözés-titkokat és az ingyenes Kisokost!
 


 

Az ingyenes, online Öntözés-titkok program gyakorlatias tippeket fog adni Önnek arra, hogyan varázsolhatja kertjét gyönyörű, zöld gyepes pihenőhellyé - amiről mindig is álmodott, igaz?

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, fogadja el az adatvédelmi nyilatkozatot.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

ontozo24_csapat.jpg

 

20 év öntözéstechnikai tapasztalat, 150 öntözőtelepítő partner országszerte, 20.000 elégedett kerttulajdonos. Azért dolgozunk, hogy Önnek olyan kertje legyen, amilyet megérdemel.

 


Kedves Mineralholding!

Köszönöm kertépítő partnerük munkáját! Olyan szolgáltatást kaptam, amit megrendeltem. Nagyon örülök, hogy Önökre bukkantam! Végig teljesült, amit megígértek, soha nem okoztak egy bosszús percet sem, pedig az ilyen esetekben sajnos ez gyakran előfordul. Ajánlani fogom Önöket ismerőseim körében is!

Kárpáti Mihály

Kedves Baksa Zoltán Ügyvezető Úr!

Köszönöm az elküldött kiadványt. Ennek és a programjuk segítségével végre könnyedén átlátom az öntözőrendszer szerepét. Végre értek is hozzá, nem csak bólogatok, amikor beszélnek róla. :) A kertem pedig csodálatos! Köszönöm!

Molnár Piroska