krain_ontozo_ember.png

Gondtalan és szép kertet szeretne?

 

Fárasztja a mindennapos locsolás? Sosincs ideje emiatt semmire? Spórolni szeretne a drága vízzel? Öntözze kertjét problémamentesen!

 

 

Szép kert, gondtalan pihenés, alacsony vízszámla. Lehetséges ez?

 

ontozott_kert.jpgIgen! Ha Ön szereti a kertjét, biztosan sok időt tölt el locsolással. Máskülönben elsárgul a fű, kiszáradnak a növények. Ezt nem nézheti jó szemmel, ezért minden este rászánja a szabadidejét, hogy pótolja a szép kerthez szükséges csapadékot.

 

Marad másra is ideje? Nem töltené inkább pihenéssel, családjával, barátaival?

 

Ha soknak tartja a vízszámlát és bosszantja kifizetni, de úgy érzi muszáj, mert üde zöld növényeket akar a legnagyobb nyári hőségben is, akkor dobja el a slagot és váltson praktikusabb megoldásra! Fizessen kevesebb vízdíjat!

 

Mi a kulcs? Az öntözőrendszer.


 

Iratkozzon fel ismeretanyagunkra és bemutatjuk a megoldást!

 

automata_ontozorendszer.jpg

Az öntözőrendszer minden felsorolt problémáját megoldja. Végre újra lehet szabadideje, amit azzal tölthet, amit a leginkább szeret, alacsonyabb lehet a vízszámlája, és ami a legfontosabb, olyan pompás kertje lehet, mint még talán soha!

 

Ha feliratkozik ingyenes ismertetőnkre, bemutatjuk hogyan érheti el azt a szabadságot és kényelmet, amit az öntözőrendszer nyújthat Önnek.

 

Megoldásunk kertjére szabható, így növényei mindig üdék és zöldek lesznek, a pázsitot pedig szomszédai irigykedve nézhetik majd. Mindezt kényszerű locsolgatás és magas vízszámla nélkül. Töltse szabadidejét azzal, amit a leginkább szeret!

 

Iratkozzon fel az ingyenes anyagra, és ismerje meg az öntözőrendszer nyújtotta szabadságot!

 

 

 

 

 

icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png


Kérem
az Öntözés-titkokat és az ingyenes Kisokost!
 


 

Az ingyenes, online Öntözés-titkok program gyakorlatias tippeket fog adni Önnek arra, hogyan varázsolhatja kertjét gyönyörű, zöld gyepes pihenőhellyé - amiről mindig is álmodott, igaz?

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, fogadja el az adatvédelmi nyilatkozatot.
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

ontozo24_csapat.jpg

 

20 év öntözéstechnikai tapasztalat, 150 öntözőtelepítő partner országszerte, 20.000 elégedett kerttulajdonos. Azért dolgozunk, hogy Önnek olyan kertje legyen, amilyet megérdemel.

 


Kedves Mineralholding Kft!

Köszönöm a lelkiismeretes munkát, amit kertépítőjük nálam végzett! Az első pillanattól kezdve készséges volt, és a kert amit a csapattal létrehoztak.... Magáért beszél. Végre olyan a kertem, amit már régen szerettem volna.

Hegyi Levente

Tisztelt Mineralholding!

Nagy vállalkozó vagyok, szeretem magam csinálni a dolgaimat, sokat tevékenykedem a kertben. Éppen ezért öntözőrendszeremet is magam akartam megépíteni. Kollégájuk segítségével ez maradéktalanul sikerült. Felmérte igényeimet, a kert adottságait, majd közösen megterveztük a rendszert, amit útmutatása alapján lefektettem. Örömmel jelentem, kiválóan működik! :) Köszönöm a segítséget!

Kardos Olivér