krain_ontozo_ember.png

Megbízható öntözőrendszert jó áron?

 

Kérjen tőlünk ajánlatot és élvezze kertje örömeit! K-Rain öntözőrendszerével gondtalanul töltheti szabadidejét.

 


Átlagkertből paradicsomi megjelenés

 

 

DSCF2566.JPGVégre egy szépségtől sugárzó harmonikus kertet szeretne? Fárasztja a mindennapos locsolás, vagy esetleg ideje sincs rá? Szabadidejét inkább családjával, barátaival, kedvenc hobbijával töltené? Elege van a magas vízszámlából? Megértjük.

 

A kertnek nem kell a folyamatos kötelezettségvállalások helyszínéül szolgálnia. Szereti a kertjét? Töltse benne önfeledt pihenéssel idejét, ne munkával! A kert a nyugalom és a feltöltődés szigete.

Az öntözőrendszer leveszi a locsolás terhét a válláról, így szabadidejét azzal töltheti, amit a leginkább szeret.

 

Nem lesz felesleges vízkibocsátás, az öntözőrendszer segítségével a növények mindig annyi csapadékot kaphatnak, amire szükségük van. Ennek köszönhetően üdék és szemet gyönyörködtetőek lesznek. És Ön gondtalanul élvezheti a kertben töltött időt, az irigykedést pedig bízza csak a szomszédokra!

 

 

Mit nyújtunk Önnek?

 

 • Garanciális termékek
   
 • Szakértő országos partnerhálózat
   
 • Megbízható munkavégzés
   
 • Ügyfélközpontú kivitelezés
   
 • Elvárásainak megfelelő végeredmény
   
 • Elégedettségmérés
 
Kertépítő partnereink minőségi alapanyagok és gondosan válogatott növények felhasználásával dolgoznak. A megállapodott ár és a határidő pontos betartása mellett garanciát vállalnak munkájukra és ezt referenciákkal támasztják alá.
 
 
foto.jpg

Mire számíthat az ajánlatkérése után? 

 

 • Az ajánlatkérést követően öntözőrendszer telepítő és kertépítő partnerünk 1-2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot

 

 • Partnereink megbecsült szakemberek, akik minden évben részt vesznek továbbképzéseinken, hogy mindig a legfrissebb és biztos tudás birtokában legyenek. Célunk, hogy az ország legjobb szakembereinek egyikét ajánljuk Önnek

 

 • Az egyeztetés után a megbeszélt időpontban személyesen felkeresi Önt, hogy pontosan felmérje kertje adottságait, az öntözendő területek méreteit, adott esetben az Ön kertépítési kívánalmait

 

 • Partnerünk néhány munkanapon belül árajánlatot ad Önnek

 

 • Ha ezt elfogadja, a kivitelezés időpontjának megbeszélése után az öntözőrendszer letelepítésére kerül sor, amit partnerünk az Ön elvárásainak megfelelően elvégez az esetleges kertépítési munkálatokkal együtt

 

 • Végezetül leteszteli az öntözőrendszer megfelelő működését és megtanítja Önnek a vezérlő használatát

 

 

Mennyibe kerül egy öntözőrendszer?

 

Minden kert más, ezért ezt látatlanban nem lehet megmondani. Aki mégis megteszi, nagyot kockáztat. Figyelembe kell venni például a kert adottságait, az öntözendő területek méreteit, továbbá a növények elhelyezkedését és számát is. Pontos árat csak helyszíni felmérés után lehet mondani.

Segítségképpen álljon itt néhány példa partnereink munkáiból. Az árak csupán tájékoztató jellegűek és nem minősülnek árajánlat tételnek!

 

 • 65 m2-es kert 2 zónás öntözőrendszer ára munkadíjjal: 163 625 Ft+Áfa

 

 • 210 m2-es kert 5 zónás öntözőrendszer ára munkadíjjal: 302 303 Ft+Áfa

 

 • 390 m2-es kert 8 zónás öntözőrendszer ára munkadíjjal: 529 663 Ft+Áfa

 

 • 2000 m2-es kert 12 zónás öntözőrendszer ára munkadíjjal: 1 250 000 Ft+Áfa

 

A K-Rain márka hivatalos magyarországi forgalmazójaként a termékeket partnereink közvetlenül tőlünk szerzik be. Közvetítői díjat semmilyen formában nem számolunk fel. Önnek csupán az öntözőrendszer árát és a partnerünk munkadíját kell megfizetnie.

 

 

Személyes ajánlatunk már csak Önre vár!

 

Kérjen tőlünk ajánlatot K-Rain öntözőrendszerére és mi megszolgáljuk bizalmát! Kivitelező partnerünk felveszi Önnel a kapcsolatot, felméri a kertjét és elvárásaihoz mérten egy személyes árajánlatot nyújt át Önnek. Ha ezt elfogadja, az öntözőrendszer letelepítésére kerül sor.

 

Mi garanciát vállalunk termékeink értékállóságára. Célunk, hogy Önt is elégedett K-Rain öntözőrendszerrel rendelkező Ügyfeleink között tudhassuk!


Kérjen tőlünk ajánlatot itt:

 

 

Érdeklődőm az öntözőrendszer iránt

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, fogadja el az adatvédelmi nyilatkozatot.

 

 

 

ontozo24_csapat.jpg

 

20 év öntözéstechnikai tapasztalat, 150 öntözőtelepítő partner országszerte, 20.000 elégedett kerttulajdonos. Azért dolgozunk, hogy Önnek olyan kertje legyen, amilyet megérdemel.

 

kivitelezo_partnereink_munkai.png

 

Kedves Mineralholding Kft!

Köszönöm a lelkiismeretes munkát, amit kertépítőjük nálam végzett! Az első pillanattól kezdve készséges volt, és a kert amit a csapattal létrehoztak.... Magáért beszél. Végre olyan a kertem, amit már régen szerettem volna.

Hegyi Levente

Kedves Mineralholding!

Köszönöm kertépítő partnerük munkáját! Olyan szolgáltatást kaptam, amit megrendeltem. Nagyon örülök, hogy Önökre bukkantam! Végig teljesült, amit megígértek, soha nem okoztak egy bosszús percet sem, pedig az ilyen esetekben sajnos ez gyakran előfordul. Ajánlani fogom Önöket ismerőseim körében is!

Kárpáti Mihály

Kedves Mineralholding!

Gratulálok kezdeményezésükhöz és munkájukhoz! Ehhez foghatót még sehol nem tapasztaltam. Kertépítőjük készséges volt, önök pedig végig figyelemmel kísérték a folyamatokat, hogy elégedett vagyok-e a szolgáltatásukkal. Példaértékű hozzáállás! Nagyon elégedett vagyok! Köszönöm a szép kertet!

Lőrincz Éva